Σχεδιαστής: Ferruccio Laviani

Οίκος: EMMEMOBILI

Series of containers, in various compositions, characterized by the thin base which is underlining the upper frame.

The line Tiberio is composed by 3 different types of surfaces, which all enhance the wooden decor in modern way.

All types have:

- structure with 45° joints

- opening with pairs of hinged doors or folding door and/or drawers

- base in burnished brass

- one glass shelf per space

- finishes in the colors of the collection

- inner parts mat lacquered

TIBERIO_Matelasse Structures covered on all 4 sides or only the front with wooden solid oak, worked to ""matelasse"" effect.

TIBERIO_Cornix Structures covered on all 4 sides or only the front with wooden solid oak, worked with ""concentric frames"" effect.

TIBERIO_Still Structures covered on all 4 sides with wooden veneer.

EMMEMOBILI: Η Γοητεία του Ξύλου στη καλύτερη μορφή της απο την Ιστορική Παραδοσιακή Ιταλική Εταιρεία Tagliabue, που σήμερα έχει το πιό Τεχνολογικά εξελιγμένο εργαστήριο χειροποίητων κατασκευών ξύλου με παραδοσιακούς Τεχνίτες (Maestri) και τους διάσημους Σχεδιαστές όπως ο Ferrucio Laviani που είναι και ο Art Director της Εταιρείας. Εξαιρετικά μεγάλα τραπέζια, πρωτοποριακοί μπουφέδες, καθίσματα αλλά και κρεβάτια και καθιστικά αποτελούν την Συλλογή που θαυμάζουμε στο Design Plaza.

EMMEMOBILI

Η Γοητεία του Ξύλου στη καλύτερη μορφή της από την Ιστορική Παραδοσιακή Ιταλική Εταιρεία Tagliabue, που σήμερα έχει το πιο Τεχνολογικά εξελιγμένο εργαστήριο χειροποίητων κατασκευών ξύλου με παραδοσιακούς Τεχνίτες (Maestri) και τους διάσημους Σχεδιαστές όπως ο Ferrucio Laviani που είναι και ο Art Director της Εταιρείας. Εξαιρετικά μεγάλα τραπέζια, πρωτοποριακοί μπουφέδες, καθίσματα αλλά και κρεβάτια και καθιστικά αποτελούν την Συλλογή που θαυμάζουμε στο Design Plaza.

TIBERIO BY EMMEMOBILI