Σχεδιαστής: NICOLDESIGN STUDIO
Οίκος: NICOLINE

Stresa

Enchanting and welcoming, the Stresa is an accent chair with a modern design. Versatile, depending on the type of upholstery chosen, it fits well into environments featuring a mixture of different styles. The wooden base is available in fixed or swivel version. Available in fabric, leather or in a combination of the two.

Η Nicoline είναι μια εταιρεία που αν και διεθνώς καταξιωμένη έχει διατηρήσει τον οικογενειακό της χαρακτήρα. Τα σαράντα χρόνια εμπειρίας και οι πάνω από δύο γενιές τεχνίτες που έχουν αναπτύξει τις δεξιότητές τους στην παραγωγή των επίπλων, δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να παράγει έπιπλα υψηλής τεχνικής και πρωτοποριακού σχεδιασμού. Σας προσκαλούμε να θαυμάσετε απο κοντά τους καναπέδες HOT, PIUMA, και BRIC που θα σας καταπλήξουν, συνδυάζοντας την απόλυτη άνεση με το 100% Ιταλικό design και τις Νέες Τεχνολογίες στα τεχνικά πλεονεκτήματα των υφασμάτων με την τεράστια Συλλογή Δερμάτων. Μόνο αν καθίσετε στον Καναπέ ΗΟΤ θα εκτιμήσετε το γεγονός οτι κανένα φτερό χήνας δεν έχει βάρος μεγαλύτερο απο τριάντα μιλιγκράμ. Θα δείτε επίσης πως ένας καναπές ""αναπνέει"" και ανακτά αμέσως το σχήμα του όταν σηκωθούμε απο αυτόν. Το NicolDesign Studio απέκτησε μεγάλη εμπειρία σχεδιασμού και παρουσιάζει κάθε χρόνο Νέες Συλλογές Καναπέδων και Κρεβατιών που γίνονται Best Sellers. Η Nicoline έχει επενδύσει σε νέες τεχνολογίες παραγωγής, διατηρώντας τις παραδόσεις και τις αξίες του Χειροποίητου και αναδεικνύοντας το Design, το πάθος και την τεχνογνωσία μιας έμπειρης ομάδας.

NICOLINE

Η Nicoline είναι μια εταιρεία που αν και διεθνώς καταξιωμένη έχει διατηρήσει τον οικογενειακό της χαρακτήρα. Τα σαράντα χρόνια εμπειρίας και οι πάνω από δύο γενιές τεχνίτες που έχουν αναπτύξει τις δεξιότητές τους στην παραγωγή των επίπλων, δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να παράγει έπιπλα υψηλής τεχνικής και πρωτοποριακού σχεδιασμού. Το NicolDesign Studio απέκτησε μεγάλη εμπειρία σχεδιασμού και παρουσιάζει κάθε χρόνο Νέες Συλλογές Καναπέδων και Κρεβατιών που γίνονται Best Sellers. Η Nicoline έχει επενδύσει σε νέες τεχνολογίες παραγωγής, διατηρώντας τις παραδόσεις και τις αξίες του Χειροποίητου και αναδεικνύοντας το Design, το πάθος και την τεχνογνωσία μιας έμπειρης ομάδας.

STRESA BY NICOLINE