Σχεδιαστής: COZZA e MASCHERONI
Οίκος: DESALTO

A timeless elegance, an inimitable (patented) mechanism: Stilt is a milestone in Desalto history.Extending table with steel tubes, legs in solid wood, tops in glass, ceramic oxide grey or oxide black.

Transparent curved glass legs characterise a table that is both ethereal and light but which maintains the unsurpassed character of the extending mechanism patented by Desalto. Extending table with steel tubes, tops in glass and legs in curved glass.

Το εκτεινόμενο τραπέζι STILT αποτελείται από ξύλινα πόδια φυσικής οξιάς και σε διάφορα χρώματα ματ ή λάκα, φυσικής βελανιδιάς ή βένγκε, ή βελανιδιά graphit, ή τικ ξύλο ή αμερικάνικη κερασιά. Η επιφάνεια αποτελείται από διάφανο, αδιαφανο, γυαλιστερό καφέ ή γυαλιστερό μαύρο κρύσταλλο. Διαστάσεις, 155/240x90cm έως 200/300x100cm.

DESALTO: Η γνωστή Ιταλική Εταιρεία με τα πιο επιτυχημένα έπιπλα, όπως τα εκτεινόμενα τραπέζια Tender και Stilt, το Helsinki, καθίσματα Sand και Kloe και τις βιβλιοθήκες, τα μικροέπιπλα και τα καθιστικά. Πέρα απο το μινιμαλιστικό Design των διάσημων Σχεδιαστών της (Arik levy, Marco Acerbis, Denis Santachiara, Pierluigi Cerri, Shin Azumi, Gordon Guillaumier) η Desalto είναι γνωστή για το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο της έρευνας στην παραγωγή της. Οι Σχεδιαστες συνεργάζονται με τους Τεχνολόγους και μαζί εξασφαλίζουν την ποιότητα, την μακροζωία και εύκολη-πρακτική χρήση. Το εργοστάσιο στην Brianza του Μιλάνου είναι ένα απο τα πρώτα στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί μόνο φωτοβολταϊκά πάνελς.

DESALTO

Η γνωστή Ιταλική Εταιρεία με τα πιο επιτυχημένα έπιπλα, όπως τα εκτεινόμενα τραπέζια Tender και Stilt, το Helsinki, καθίσματα Sand και Kloe και τις βιβλιοθήκες, τα μικροέπιπλα και τα καθιστικά. Πέρα από το μινιμαλιστικό Design των διάσημων Σχεδιαστών της (Arik levy, Marco Acerbis, Denis Santachiara, Pierluigi Cerri, Shin Azumi, Gordon Guillaumier) η Desalto είναι γνωστή για το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο της έρευνας στην παραγωγή της. Οι Σχεδιαστές συνεργάζονται με τους Τεχνολόγους και μαζί εξασφαλίζουν την ποιότητα, την μακροζωία και εύκολη-πρακτική χρήση. Το εργοστάσιο στην Brianza του Μιλάνου είναι ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί μόνο φωτοβολταϊκά πάνελς.