Σχεδιαστής: LIEVORE-ALTHER-MOLINA
Οίκος: ARPER

Μια νέα δημιουργία των Lievore-Alther-Molina για την ARPER είναι το ξύλινο κάθισμα Saya με ένα ιδιαίτερο σχήμα που μπορεί να δώσει ταυτότητα σε ένα χώρο. Η σιλουέτα αυτή είναι ιδανική στην τραπεζαρία του σπιτιού, στο ξενοδοχείο ή σε οποιοδήποτε δημόσιο χώρο. Σε δύο ύψη, 65 καθίσματος και 75εκ σκαμπώ, το δρύινο κέλυφος προσφέρεται σε φυσικό η Teak αλλά και open pore stains λευκού, μαύρου, ώχρας και τριών αποχρώσεων κόκκινου. Τα πόδια μπορούν να είναι ξύλο ή χρώμιο ή βάση sled. Τα μοντέλα με μεταλλικά πόδια είναι στοιβαζόμενα. Το ξύλινο κέλυφος δέχεται και ταπετσαρία από μιά μεγάλη συλλογή χρωμάτων. Υπάρχει και παιδικό μικρότερο κάθισμα σε πολλά χρώματα.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ARPER εντυπωσίασε με Νέες Συλλογές Επίπλων στην Μεγαλύτερη Εκθεση για το Design Εσωτερικών Χώρων στον Κόσμο. Το Salone del Mobile στο Μιλάνο, έδειξε οτι παρ'όλη την κρίση, οι Ιταλικές δεν παύουν να επενδύουν σε καινοτομίες και σχεδιασμό Νέων Συλλογών Επίπλων, πάντα με καθιερωμένους αλλά και νέους ιδιοφυείς Σχεδιαστές. ARPER: Η Ιταλική Εταιρεία που κατάφερε να κατακτήσει τις παγκόσμιες Αγορές γιατί συνδύασε το Design με τις νέες τεχνολογίες. Πιστεύει οτι ""το Καλό Design είναι η σωστή Σύνθεση της Τεχνολογίας, του Κόστους, των Υλικών, της Λειτουργικότητας, της Χρήσης, της Αισθητικής και της Οικολογίας. Αυτό εφαρμόζουν οι γνωστοί Σχεδιαστές της, με τους Lievore, Altherr, Molina να διακρίνονται στα καθίσματα Catifa που κατέκτησαν τους χώρους τραπεζαρίας και μαζικού καθιστικού. Ιδανικά καθιστικά και τραπέζια για σπίτια και επιχειρήσεις σε λογικό κόστος. Tα τραπέζια Nuur του Simon Pengelly πήρε το βραβείο Compasso d'Oro to 2011.

ARPER

Η Ιταλική Εταιρεία που κατάφερε να κατακτήσει τις παγκόσμιες Αγορές γιατί συνδύασε το Design με τις νέες τεχνολογίες. Πιστεύει οτι το Καλό Design είναι η σωστή Σύνθεση της Τεχνολογίας, του Κόστους, των Υλικών, της Λειτουργικότητας, της Χρήσης, της Αισθητικής και της Οικολογίας. Αυτό εφαρμόζουν οι γνωστοί Σχεδιαστές της, με τους Lievore, Altherr, Molina να διακρίνονται στα καθίσματα Catifa που κατέκτησαν τους χώρους τραπεζαρίας και μαζικού καθιστικού. Ιδανικά καθιστικά και τραπέζια για σπίτια και επιχειρήσεις σε λογικό κόστος. Tα τραπέζια Nuur του Simon Pengelly πήρε το βραβείο Compasso d'Oro to 2011.

SAYA BY ARPER