Σχεδιαστής: LIEVORE-ALTHERR-MOLINA
Οίκος: ARPER

Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα συλλογή 'Saari', ένα πλήρες καθιστικό σύστημα που αποτελείται από καθίσματα,πολυθρόνες, καναπέ, παγκάκια, σχεδιασμένο κυρίως για χώρους υποδοχής του σπιτιού αλλά και μεγάλα έργα όπως εστιατόρια, bars, ξενοδοχειακές μονάδες. Συνδυάζει το κλασικό με το μοντέρνο με τη βοήθεια δεκάδων επιλογών σε χρώματα, διαστάσεις, σχέδια και υλικά. Ο καναπές είναι διθέσιος ή τριθέσιος, καθίσματα και πολυθρόνες σταθερά ή τροχήλατα, συμπληρωματικά μαξιλάρια από δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα.

ARPER: Η Ιταλική Εταιρεία που κατάφερε να κατακτήσει τις παγκόσμιες Αγορές γιατί συνδύασε το Design με τις νέες τεχνολογίες. Πιστεύει οτι ""το Καλό Design είναι η σωστή Σύνθεση της Τεχνολογίας, του Κόστους, των Υλικών, της Λειτουργικότητας, της Χρήσης, της Αισθητικής και της Οικολογίας. Αυτό εφαρμόζουν οι γνωστοί Σχεδιαστές της, με τους Lievore, Altherr, Molina να διακρίνονται στα καθίσματα Catifa που κατέκτησαν τους χώρους τραπεζαρίας και μαζικού καθιστικού. Ιδανικά καθιστικά και τραπέζια για σπίτια και επιχειρήσεις σε λογικό κόστος. Tα τραπέζια Nuur του Simon Pengelly πήρε το βραβείο Compasso d'Oro to 2011.

ARPER

Η Ιταλική Εταιρεία που κατάφερε να κατακτήσει τις παγκόσμιες Αγορές γιατί συνδύασε το Design με τις νέες τεχνολογίες. Πιστεύει οτι το Καλό Design είναι η σωστή Σύνθεση της Τεχνολογίας, του Κόστους, των Υλικών, της Λειτουργικότητας, της Χρήσης, της Αισθητικής και της Οικολογίας. Αυτό εφαρμόζουν οι γνωστοί Σχεδιαστές της, με τους Lievore, Altherr, Molina να διακρίνονται στα καθίσματα Catifa που κατέκτησαν τους χώρους τραπεζαρίας και μαζικού καθιστικού. Ιδανικά καθιστικά και τραπέζια για σπίτια και επιχειρήσεις σε λογικό κόστος. Tα τραπέζια Nuur του Simon Pengelly πήρε το βραβείο Compasso d'Oro to 2011.