ΓΡΑΦΕΙΟ PRAIA Σχεδιαστής Carlo Cumini

Το γραφείο που όλοι θα θέλαμε να έχουμε στο σπίτι μας. Εχει μήκος 120 εκ. και βάθος 50 εκ. με ένα ""κρυφό"" συρταράκι και κεντρική επιφάνεια που ανοίγει. Προσφέρεται σε τρία χρώματα: Λευκή η Μαύρη Λάκα ή βουρτσισμένο ξύλο larch (ένα ειδικό ξύλο του Βορείου Καναδά)

H ALBEDO είναι μιά νέα Ιταλική Εταιρεία που ιδρύθηκε από τους ιδιοκτήτες της Bensen Italia με σκοπό να παράγει τα έπιπλα ενός μεγάλου Ιταλού Designer, του Carlo Cumini.

H Συλλογή περιλαμβάνει τραπέζια, συνθέσεις καθιστικων, μπουφέδες, χαμηλά τραπέζια, κονσόλα, σεκρεταίρ και καθρέπτες.

Ηδη τα πρώτα εντυπωσιακά έπιπλα βρίσκονται στο Design Plaza, για να τα δείτε από κοντά και να καθίσετε στους εντυπωσιακούς καναπέδες. Στούς ίδιους χώρους βρίσκονται και τα έπιπλα της Bensen.

Περισσότερα στο www.albedodesign.it και το www.bensen.it

ALBEDO

H ALBEDO είναι μια νέα Ιταλική Εταιρεία που ιδρύθηκε από τους ιδιοκτήτες της Bensen Italia με σκοπό να παράγει τα έπιπλα ενός μεγάλου Ιταλού Designer, του Carlo Cumini. H Συλλογή περιλαμβάνει τραπέζια, συνθέσεις καθιστικών, μπουφέδες, χαμηλά τραπέζια, κονσόλα, σεκρεταίρ και καθρέπτες. Ήδη τα πρώτα εντυπωσιακά έπιπλα βρίσκονται στο Design Plaza, για να τα δείτε από κοντά και να καθίσετε στους εντυπωσιακούς καναπέδες. Στους ίδιους χώρους βρίσκονται και τα έπιπλα της Bensen. Περισσότερα στο www.albedodesign.it και το www.bensen.it

PRAIA BY ALBEDO - IN SHOWROOM