Σχεδιαστής: Luis Eslava Studio
Οίκος: SANCAL

Με το σύνθημα: ""μην κάθεστε απλά σ'αυτό αλλά απολαύστε το"" η ισπανική εταιρεία Sancal δημιουργεί ένα πολύ ευέλικτο καθιστικό σύστημα: Το πολύμορφο σύνολο 'Party'. Αποτέλεσμα μίας επίπονης και πολύ σχολαστικής εργασίας, με ιδιαίτερη προσοχή έως και στην παραμικρή λεπτομέρεια - όμορφα, κομψά καθιστικά στοιχεία (βάθους 80 η 95 εκ.), πολλά μαλακά μαξιλάρια ή ένα γωνιακό τραπεζάκι προαιρετικά στις άκρες του - απολαμβάνει κάποιος αβίαστα τις πολύτιμες στιγμές ανάπαυσης και ξεκούρασής του. Ισπανική εταιρεία Sancal και τον σχεδιαστή Luis Eslava.

Η SANCAL είναι η Μεγάλη Ισπανική Εταιρεία που κατέκτησε τις διεθνείς αγορές επειδή προσφέρει αυτο που όλοι ζητούν σήμερα. Επιπλα υψηλής ποιότητας, απο καταξιωμένους Σχεδιαστές, σε τιμές προσγειωμένες για κάθε προυπολογισμό. Αυτό γίνεται γιατί η Sancal έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις στην παραγωγική μονάδα υψηλής τεχνολογίας και επιτυγχάνει λογικό κόστος. Επενδύει επίσης σε γνωστούς Σχεδιαστές, όπως o Karim Rashid, o Toyo Ito και 30 άλλοι, που δημιουργούν έπιπλα και αξεσουάρ που όλοι θα ήθελαν να έχουν στο σπίτι τους ή τον επαγγελματικό τους χώρο.
Στο Design Plaza έχουμε ένα μεγάλο εκθετήριο Sancal με τα κυριότερα είδη να τα δείτε από κοντά. Λεπτομέρειες και Νέα είδη στο Σάιτ μας και στο www.Sancal.com

SANCAL

Η SANCAL είναι η Μεγάλη Ισπανική Εταιρεία που κατέκτησε τις διεθνείς αγορές επειδή προσφέρει αυτό που όλοι ζητούν σήμερα. Έπιπλα υψηλής ποιότητας, από καταξιωμένους Σχεδιαστές, σε τιμές προσγειωμένες για κάθε προυπολογισμό. Αυτό γίνεται γιατί η Sancal έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις στην παραγωγική μονάδα υψηλής τεχνολογίας και επιτυγχάνει λογικό κόστος. Επενδύει επίσης σε γνωστούς Σχεδιαστές, όπως o Karim Rashid, o Toyo Ito και 30 άλλοι, που δημιουργούν έπιπλα και αξεσουάρ που όλοι θα ήθελαν να έχουν στο σπίτι τους ή τον επαγγελματικό τους χώρο.Στο Design Plaza έχουμε ένα μεγάλο εκθετήριο Sancal με τα κυριότερα είδη να τα δείτε από κοντά.

PARTY BY SANCAL