Σχεδιαστής: LIEVORE-ALTHERR-MOLINA
Οίκος: ARPER

Από τον αναγνωρισμένο σχεδιαστή Lievore Altherr Molina για την ιταλική εταιρεία Arper είναι σχεδιασμένο το καθ όλα εμπνευσμένο κάθισμα 'Palm' που προορίζεται για το σπίτι, το εστιατόριο. το γραφείο μας, για το εσωτερικό ή και όλους τους υπαίθριους χώρους. Οι δεκάδες επιλογές που έχουμε σε χρώματα, υλικά και τελειώματα στα πόδια, σε στοιβαζόμενο κάθισμα ή μη, μας δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσουμε το πολύ μοντέρνο αυτό κάθισμα με άλλα λιγότερο ή ακόμα περισσότερο μοντέρνα έπιπλα! The Palm Collection είναι GreenGuard certified.

ARPER: Η Ιταλική Εταιρεία που κατάφερε να κατακτήσει τις παγκόσμιες Αγορές γιατί συνδύασε το Design με τις νέες τεχνολογίες. Πιστεύει οτι ""το Καλό Design είναι η σωστή Σύνθεση της Τεχνολογίας, του Κόστους, των Υλικών, της Λειτουργικότητας, της Χρήσης, της Αισθητικής και της Οικολογίας. Αυτό εφαρμόζουν οι γνωστοί Σχεδιαστές της, με τους Lievore, Altherr, Molina να διακρίνονται στα καθίσματα Catifa που κατέκτησαν τους χώρους τραπεζαρίας και μαζικού καθιστικού. Ιδανικά καθιστικά και τραπέζια για σπίτια και επιχειρήσεις σε λογικό κόστος. Tα τραπέζια Nuur του Simon Pengelly πήρε το βραβείο Compasso d'Oro to 2011.

ARPER

Η Ιταλική Εταιρεία που κατάφερε να κατακτήσει τις παγκόσμιες Αγορές γιατί συνδύασε το Design με τις νέες τεχνολογίες. Πιστεύει οτι το Καλό Design είναι η σωστή Σύνθεση της Τεχνολογίας, του Κόστους, των Υλικών, της Λειτουργικότητας, της Χρήσης, της Αισθητικής και της Οικολογίας. Αυτό εφαρμόζουν οι γνωστοί Σχεδιαστές της, με τους Lievore, Altherr, Molina να διακρίνονται στα καθίσματα Catifa που κατέκτησαν τους χώρους τραπεζαρίας και μαζικού καθιστικού. Ιδανικά καθιστικά και τραπέζια για σπίτια και επιχειρήσεις σε λογικό κόστος. Tα τραπέζια Nuur του Simon Pengelly πήρε το βραβείο Compasso d'Oro to 2011.