Σχεδιαστής: JAMES IRVINE
Οίκος: ARPER

Juno receives German iF Product Design Award 2013

Με την υπογραφή της ιταλικής εταιρείας Arper, η 'Juno chair' πρωταγωνιστεί λόγω της απλής μορφής και του χαμηλού προφίλ της, απολαμβάνοντας όλα τα πλεονεκτήματα της απλότητας και της ομοιομορφίας χαρίζοντας συγχρόνως μία έξυπνη και λειτουργική πινελιά! Είναι ειδικά σχεδιασμένη για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, για το σπίτι μας ή μεγάλα επαγγελματικά γραφεία, από υλικό πολυπροπυλένιο με ανοικτή ή κλειστή πλάτη, με ή χωρίς μπράτσα, στοιβαζόνενο. Σε 7 χρωματικές αποχρώσεις.

Stackable chair with four-leg base, in polypropylene with closed backrest, also with armrests.
READ MORE
Applications
— Home
— Canteen
— Cafeteria
— Restaurant
— Auditorium
— Campus
— Library
— Boardroom
— Conference
— Break-out area

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ARPER εντυπωσίασε με Νέες Συλλογές Επίπλων στην Μεγαλύτερη Εκθεση για το Design Εσωτερικών Χώρων στον Κόσμο. Το Salone del Mobile στο Μιλάνο, έδειξε οτι παρ'όλη την κρίση, οι Ιταλικές δεν παύουν να επενδύουν σε καινοτομίες και σχεδιασμό Νέων Συλλογών Επίπλων, πάντα με καθιερωμένους αλλά και νέους ιδιοφυείς Σχεδιαστές. ARPER: Η Ιταλική Εταιρεία που κατάφερε να κατακτήσει τις παγκόσμιες Αγορές γιατί συνδύασε το Design με τις νέες τεχνολογίες. Πιστεύει οτι ""το Καλό Design είναι η σωστή Σύνθεση της Τεχνολογίας, του Κόστους, των Υλικών, της Λειτουργικότητας, της Χρήσης, της Αισθητικής και της Οικολογίας. Αυτό εφαρμόζουν οι γνωστοί Σχεδιαστές της, με τους Lievore, Altherr, Molina να διακρίνονται στα καθίσματα Catifa που κατέκτησαν τους χώρους τραπεζαρίας και μαζικού καθιστικού. Ιδανικά καθιστικά και τραπέζια για σπίτια και επιχειρήσεις σε λογικό κόστος. Tα τραπέζια Nuur του Simon Pengelly πήρε το βραβείο Compasso d'Oro to 2011.

ARPER

Η Ιταλική Εταιρεία που κατάφερε να κατακτήσει τις παγκόσμιες Αγορές γιατί συνδύασε το Design με τις νέες τεχνολογίες. Πιστεύει οτι το Καλό Design είναι η σωστή Σύνθεση της Τεχνολογίας, του Κόστους, των Υλικών, της Λειτουργικότητας, της Χρήσης, της Αισθητικής και της Οικολογίας. Αυτό εφαρμόζουν οι γνωστοί Σχεδιαστές της, με τους Lievore, Altherr, Molina να διακρίνονται στα καθίσματα Catifa που κατέκτησαν τους χώρους τραπεζαρίας και μαζικού καθιστικού. Ιδανικά καθιστικά και τραπέζια για σπίτια και επιχειρήσεις σε λογικό κόστος. Tα τραπέζια Nuur του Simon Pengelly πήρε το βραβείο Compasso d'Oro to 2011.