Σχεδιαστής: SIMON PENGELLY
Οίκος: ARPER

Table with square or rectangular top of different dimensions, in laminated wood or wood veneered MDF, with structure in polished or painted aluminum. Only the 137 x 137 cm - 53 7/8"" x 53 7/8"" top version is available in white and graphite grey.

Applications

— Home

— Office

— Campus

— Library

— Boardroom

— Conference

Τραπέζι με επιφάνεια από Compact laminate, ή βερνικωμένο ξύλο/mdf και έναν ειδικά διαμορφωμένο σκελετό απο γυαλιστερό ή εγχρωμο αλουμίνιο. Μπορεί να προσαρμοστεί στο σχεδιασμό του χώρου συνδιάζοντας διαφορετικά χρώματα και είδη επιφανειών και μια γκάμα χρωμάτων για τον αλουμινένιο σκελετό. Tο πολυβραβευμένο τραπέζι Nuur του Simon Pengelly πήρε το βραβείο Compasso d'Oro to 2011και πολλά άλλα Ευρωπαϊκά και Διεθνή βραβεία. ARPER: Η Ιταλική Εταιρεία που κατάφερε να κατακτήσει τις παγκόσμιες Αγορές γιατί συνδύασε το Design με τις νέες Τεχνολογίες. Πιστεύει οτι ""το Καλό Design είναι η σωστή Σύνθεση της Τεχνολογίας, του Κόστους, των Υλικών, της Λειτουργικότητας, της Χρήσης, της Αισθητικής και της Οικολογίας"". Αυτό εφαρμόζουν οι γνωστοί Σχεδιαστές της, με τους Lievore, Altherr, Molina να διακρίνονται στα καθίσματα Catifa που κατέκτησαν τους χώρους τραπεζαρίας και μαζικού καθιστικού. Ιδανικά καθιστικά και τραπέζια για σπίτια και επιχειρήσεις σε λογικό κόστος.

ARPER

Η Ιταλική Εταιρεία που κατάφερε να κατακτήσει τις παγκόσμιες Αγορές γιατί συνδύασε το Design με τις νέες τεχνολογίες. Πιστεύει οτι το Καλό Design είναι η σωστή Σύνθεση της Τεχνολογίας, του Κόστους, των Υλικών, της Λειτουργικότητας, της Χρήσης, της Αισθητικής και της Οικολογίας. Αυτό εφαρμόζουν οι γνωστοί Σχεδιαστές της, με τους Lievore, Altherr, Molina να διακρίνονται στα καθίσματα Catifa που κατέκτησαν τους χώρους τραπεζαρίας και μαζικού καθιστικού. Ιδανικά καθιστικά και τραπέζια για σπίτια και επιχειρήσεις σε λογικό κόστος. Tα τραπέζια Nuur του Simon Pengelly πήρε το βραβείο Compasso d'Oro to 2011.