Σχεδιαστής: PIERLUIGI CERRI
Οίκος: DESALTO

Mac table: designed by Cerri, a model project, sophisticated, essential and realised through an architectonic cut, where geometry and construction become pure expressionism. Tables in extruded aluminium frame and die-cast structural joints. Tops in 8 mm toughened glass, ceramic, laminate or wood. With natural anodized, lacquered white, lacquered graphite finishing and ceramic top, suitable for outdoor use.

Το μεταλλικό τραπέζι MAC έχει σκελετό αλουμινίου σε λευκή ή γκρι λάκα. Η επιφάνεια μπορεί να είναι κρυστάλλινη σε λευκό, σταχτί και μαύρο χρώμα, κεραμική σε ανοιχτό, μεσαίο και σκούρο γκρι και από laminate σε λευκό ή ανθρακί. Διαστάσεις, 80-180x85-240cm.

Η Desalto είναι η γνωστή Ιταλική Εταιρεία με τα πιο επιτυχημένα έπιπλα, όπως τα τραπέζια Tender και Helsinki, καθίσματα Sand και Kloe και τις βιβλιοθήκες, τα μικροέπιπλα και τα καιθιστικά. Πέρα απο το μινιμαλιστικό Design των διάσημων Σχεδιαστών της (Arik levy, Marco Acerbis, Denis Santachiara, Pierluigi Cerri, Shin Azumi, Gordon Guillaumier) η Desalto είναι γνωστή για το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο της έρευνας στην παραγωγή της. Οι Σχεδιαστες συνεργάζονται με τους Τεχνολόγους και μαζί εξασφαλίζουν την ποιότητα, την μακροζωία και εύκολη-πρακτική χρήση. Το εργοστάσιο στην Brianza του Μιλάνου είναι ένα απο τα πρώτα στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί μόνο φωτοβολταικά πάνελς.

DESALTO

Η γνωστή Ιταλική Εταιρεία με τα πιο επιτυχημένα έπιπλα, όπως τα εκτεινόμενα τραπέζια Tender και Stilt, το Helsinki, καθίσματα Sand και Kloe και τις βιβλιοθήκες, τα μικροέπιπλα και τα καθιστικά. Πέρα από το μινιμαλιστικό Design των διάσημων Σχεδιαστών της (Arik levy, Marco Acerbis, Denis Santachiara, Pierluigi Cerri, Shin Azumi, Gordon Guillaumier) η Desalto είναι γνωστή για το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο της έρευνας στην παραγωγή της. Οι Σχεδιαστές συνεργάζονται με τους Τεχνολόγους και μαζί εξασφαλίζουν την ποιότητα, την μακροζωία και εύκολη-πρακτική χρήση. Το εργοστάσιο στην Brianza του Μιλάνου είναι ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί μόνο φωτοβολταϊκά πάνελς.