Σύστημα καθιστικού Αlbedo M1

Σχεδιαστής Carlo Cumini

Για πρώτη φορά παρουσιάζουμε έναν καναπέ που έχει ένα μοναδικό πλεονέκτημα. Οι πλάτες του καναπέ είναι ανεξάρτητες και μετακινούνται κατά βούληση σε όποιο σημείο του καναπέ μας βολεύει εκείνη τη στιγμή. Το μεγάλο βάθος του καναπέ (130εκ) δίνει άπειρες δυνατότητες τοποθέτησης των στοιχείων της πλάτης. Πώς γίνεται αυτό; Επιτρέψτε μας να το αποκαλύψουμε επί τόπου όταν θα έχετε και την ευκαιρία να το απολαύσετε.

Μιά μεγάλη συλλογή από υφάσματα και δέρματα, σε διάφορες τιμές, μας επιτρέπουν να διαλέξουμε αυτό που ταιριάζει στο περιβάλλον μας. Οι σύμβουλοί μας είναι πάντα στην διάθεσή σας.

H ALBEDO είναι μιά νέα Ιταλική Εταιρεία που ιδρύθηκε από τους ιδιοκτήτες της Bensen Italia με σκοπό να παράγει τα έπιπλα ενός μεγάλου Ιταλού Designer, του Carlo Cumini.

H Συλλογή περιλαμβάνει τραπέζια, συνθέσεις καθιστικων, μπουφέδες, χαμηλά τραπέζια, κονσόλα, σεκρεταίρ και καθρέπτες.

Ηδη τα πρώτα εντυπωσιακά έπιπλα βρίσκονται στο Design Plaza, για να τα δείτε από κοντά και να καθίσετε στους εντυπωσιακούς καναπέδες. Στούς ίδιους χώρους βρίσκονται και τα έπιπλα της Bensen.

Περισσότερα στο www.albedodesign.it και το www.bensen.it

ALBEDO

H ALBEDO είναι μια νέα Ιταλική Εταιρεία που ιδρύθηκε από τους ιδιοκτήτες της Bensen Italia με σκοπό να παράγει τα έπιπλα ενός μεγάλου Ιταλού Designer, του Carlo Cumini. H Συλλογή περιλαμβάνει τραπέζια, συνθέσεις καθιστικών, μπουφέδες, χαμηλά τραπέζια, κονσόλα, σεκρεταίρ και καθρέπτες. Ήδη τα πρώτα εντυπωσιακά έπιπλα βρίσκονται στο Design Plaza, για να τα δείτε από κοντά και να καθίσετε στους εντυπωσιακούς καναπέδες. Στους ίδιους χώρους βρίσκονται και τα έπιπλα της Bensen. Περισσότερα στο www.albedodesign.it και το www.bensen.it

M1 BY ALBEDO - IN SHOWROOM