Σχεδιαστής: Abad diseno
Οίκος: SELLEX

Its unique design and fonctionality make of LORCA table a singular element at offices, workplaces and reading rooms.

Office Tables : 180x100 cm./200x100 cm.
Top: chipboard veneered or lacquered 31mm thick, 10mm bevelled edges. Reinforced steel beam embedded in the wood.
Legs: solid wood veneered or lacquered 70x40mm. Metal protection on the bottom rail as a footrest.
Bucks and wings: frame in veneered or lacquered 31mm wood. Rear in veneer or lacquered 11m thick.
Drawers: front in veneered or lacquered wood 20mm thick. Soft sliding rail and closing. Easy adjustment system and dismantling of the drawer (no tools required).
Wheels 105mm height and maximum load capacity of 50kgs.
Doors in veneered or lacquered wood of 20mm thick.
80mm height metal legs steel-stainless steel finishing.
Top support of height 112mm stainless steel finish.
Inside dividers and bottom drawer in oak finish, NUX colour.

O μεγάλος πάγκος Αero είναι μια εκπληκτική κατασκευή απο στιλπνό αλουμίνιο μήκους 3μέτρα και 73 εκ. (Δεύτερη εικόνα του ενός πάγκου) Ιδανικός για χώρο αναμονής σε οποιονδήποτε επαγγελματικό χώρο που θέλει να εντυπωσιάσει. Κατάλληλος και για εξωτερική χρήση. H SELLEX είναι μια πρωτοποριακή Ισπανική Εταιρεία της Χώρας των Βάσκων όπου συγκεντρώνονται εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας. Η συνεργασία της με γνωστούς Σχεδιαστές, όπως οι Lievore, Altherr, Molina, ο Burkhard Volkther και o Enric Miralles, δημιούργησε εντυπωσιακά Τραπέζια όπως το Hanka και το Lorca, Γραφεία όπως το Σύστημα Yago, Βιβλιοθήκες όπως η Zumm και μια σειρά απο πάγκους όπως ο Aero απο αλουμίνιο.

SELLEX

H SELLEX είναι μια πρωτοποριακή Ισπανική Εταιρεία της Χώρας των Βάσκων όπου συγκεντρώνονται εργοστάσια υψηλής τεχνολογίας. Η συνεργασία της με γνωστούς Σχεδιαστές, όπως οι Lievore, Altherr, Molina, ο Burkhard Volkther και o Enric Miralles, δημιούργησε εντυπωσιακά Τραπέζια όπως το Hanka και το Lorca, Γραφεία όπως το Σύστημα Yago, Βιβλιοθήκες όπως η Zumm και μια σειρά από πάγκους όπως ο Aero από αλουμίνιο.