Σχεδιαστής: gordon guillaumier
Οίκος: DESALTO

The Iblea table is a harmonious synthesis of technology, elegance and dynamism; laser-cut steel plates fluidly work together to support the top. Table with steel base, tops in toughened glass or MDF matt white or matt black lacquered.

Το τραπέζι IBLEA αποτελείται από ατσαλένια βάση και στρογγυλή, τετράγωνη ή οβάλ επιφάνεια γυάλινη ή λακαριστό σε λευκό ή μαύρο MDF. Διαστάσεις, 1φ120-160, 140x140cm έως 180x120cm.

Η Desalto είναι η γνωστή Ιταλική Εταιρεία με τα πιο επιτυχημένα έπιπλα, όπως τα τραπέζια Tender και Helsinki, καθίσματα Sand και Kloe και τις βιβλιοθήκες, τα μικροέπιπλα και τα καιθιστικά. Πέρα απο το μινιμαλιστικό Design των διάσημων Σχεδιαστών της (Arik levy, Marco Acerbis, Denis Santachiara, Pierluigi Cerri, Shin Azumi, Gordon Guillaumier) η Desalto είναι γνωστή για το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο της έρευνας στην παραγωγή της. Οι Σχεδιαστες συνεργάζονται με τους Τεχνολόγους και μαζί εξασφαλίζουν την ποιότητα, την μακροζωία και εύκολη-πρακτική χρήση. Το εργοστάσιο στην Brianza του Μιλάνου είναι ένα απο τα πρώτα στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί μόνο φωτοβολταικά πάνελς.

DESALTO

Η γνωστή Ιταλική Εταιρεία με τα πιο επιτυχημένα έπιπλα, όπως τα εκτεινόμενα τραπέζια Tender και Stilt, το Helsinki, καθίσματα Sand και Kloe και τις βιβλιοθήκες, τα μικροέπιπλα και τα καθιστικά. Πέρα από το μινιμαλιστικό Design των διάσημων Σχεδιαστών της (Arik levy, Marco Acerbis, Denis Santachiara, Pierluigi Cerri, Shin Azumi, Gordon Guillaumier) η Desalto είναι γνωστή για το υψηλό τεχνολογικό επίπεδο της έρευνας στην παραγωγή της. Οι Σχεδιαστές συνεργάζονται με τους Τεχνολόγους και μαζί εξασφαλίζουν την ποιότητα, την μακροζωία και εύκολη-πρακτική χρήση. Το εργοστάσιο στην Brianza του Μιλάνου είναι ένα από τα πρώτα στην Ευρώπη που χρησιμοποιεί μόνο φωτοβολταϊκά πάνελς.