ραπέζι με ηλεκτροστατικά βαμμένο σκελετό αλουμινίου και επιφάνεια από Compact Hpl του Ιταλικού οίκου Abet Laminati.

Εσωτερική και εξωτερική χρήση.

Διαστάσεις (χιλ.): 790x790, 890x890, 1190x790, 1390x790, 1390x890, 1590x790, 1590x890, 1790x890.

Ύψος: 750 χιλ.

Χρώματα επιφάνειας Compact Hpl


HPL outdoor

Το εργοστάσιο, που βρίσκεται στην Ελλάδα, διαθέτει αυτά τα προιόντα σε πολλές διαστάσεις, παραδίδει εντός 2 εβδομάδων και έχει στη συλλογή του πολλά χρώματα για το HPL και φυσικό, λευκό ή μαύρο χρώμα για το Αλουμίνιο!

Το Compact Hpl είναι ένα συμπαγές, αυτοφερόμενο φύλλο πλαστικού υψηλής πίεσης (HPL) για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, κατασκευασμένο από στρώματα ινών κυτταρίνης που ενεργοποιούνται με φαινολικές ρητίνες, με ένα ή δύο στρώματα διακοσμητικής επιφάνειας, συνδέοντάς τες μεταξύ τους με υψηλή πίεση.

Τα σημαντικά χαρακτηριστικά της αντιμικροβιακής δράσης της επιφάνειας όπως και η αντοχή των φύλλων του Compact Hpl τα καθιστούν ανεπηρέαστα σε υγρασία, μούχλα, βακτήρια, καθιστώντας τα ως την ιδανική λύση για εφαρμογή σε υγρές περιοχές και χώρους όπου τα υγειονομικά ζητήματα είναι πρωτίστης σημασίας (π.χ. χειρουργεία).

Η μη πορώδης επιφάνεια τους δεν επηρεάζεται από μαρκαδόρους, καψίματα τσιγάρων και χτυπήματα, ενώ ο καθαρισμός τους γίνεται εύκολα με απολυμαντικά ήπιας δράσης.

Έχει προστασία ενάντια στο σκληρό καιρό σύμφωνα με το τυποποιημένο EN 438:2005 Part 6 και μπορεί να εκτεθεί σε συνδυασμένη δράση του φωτός του ήλιου και των καιρικών αλλαγών όπως η βροχή, το χαλάζι, ο αέρας και ο θαλασσινός αέρας (αλάτι).Τα φαινόμενα αυτά δεν έχουν επιπτώσεις στη διακοσμητική επιφάνεια ή τον πυρήνα του. Οι ρύποι και η όξινη βροχή δεν έχουν καμία σημαντική επίδραση στο Compact Hpl. Το διακοσμητικό στρώμα δεν υπόκειται στο ξεφλούδισμα ή την απελασματοποίηση καθιστώντας τα ιδανικά και για εξωτερικές επενδύσεις κτηρίων.

Το Compact Hpl διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και διαστάσεων. Ο πυρήνας του μπορεί να έχει καφέ χρώμα, μαύρο, full colour (δηλαδή να έχει το ίδιο χρώμα με τη διακοσμητική του επιφάνεια) ή να περιέχει στρώσεις από φύλλα αλουμινίου.