Σχεδιαστής: FERRUCIO LAVIANI
Οίκος: EMMEMOBILI

Sideboard with firm design, made combining old and modern woodcraft.

The classical side is in solid oak slats, vertically placed and carved by hands. The three drawers are made in the ancient way too, with wooden runners.

The other side is covered with high thickness veneer, both outside and inside.

The complete cabinet is then sandblasted to remove the soft part of the veneer, creating a rich and nice touch effect.

Handles and base front in burnished brass or in natural brushed brass or brushed steel, then hand brushed and protected with a transparent coating.

Doors with spaces of cm.60, with a movable wooden shelf each.

Finish: sandblasted oak, natural, tinted or open pore lacquered.

Εδώ είναι ένα πραγματικό Εργο Τέχνης που προσφέρεται για καθημερινή χρήση. Ο Ferrucio Laviani σχεδιάζει την Δημιουργία, οι Maestri Τεχνίτες της Emmemobili δουλεύουν το παλαιωμένο σπάνιο ξύλο και οι Νέες Τεχνολογίες συνεισφέρουν σε μια Κατασκευή Τέχνης που όλοι θα θαυμάζαμε αν το βλέπαμε σε ένα Μουσείο, μόνο που είναι φτιαγμένο για το Σπίτι μας και την καθημερινή μας χρήση. Ετσι σήμερα μας εμπνέει το ίδιο μας το Σπίτι. Διατίθεται σε φυσική ή βαμμένη δρύ. Διαστάσεις 270Χ 56Χ 90cm.

EMMEMOBILI: Η Γοητεία του Ξύλου στη καλύτερη μορφή της απο την Ιστορική Παραδοσιακή Ιταλική Εταιρεία Tagliabue, που σήμερα έχει το πιό Τεχνολογικά εξελιγμένο εργαστήριο χειροποίητων κατασκευών ξύλου με παραδοσιακούς Τεχνίτες (Maestri) και τους διάσημους Σχεδιαστές όπως ο Ferrucio Laviani που είναι και ο Art Director της Εταιρείας. Εξαιρετικά μεγάλα τραπέζια, πρωτοποριακοί μπουφέδες, καθίσματα αλλά και κρεβάτια και καθιστικά αποτελούν την Συλλογή που θαυμάζουμε στο Design Plaza.

EMMEMOBILI

Η Γοητεία του Ξύλου στη καλύτερη μορφή της από την Ιστορική Παραδοσιακή Ιταλική Εταιρεία Tagliabue, που σήμερα έχει το πιο Τεχνολογικά εξελιγμένο εργαστήριο χειροποίητων κατασκευών ξύλου με παραδοσιακούς Τεχνίτες (Maestri) και τους διάσημους Σχεδιαστές όπως ο Ferrucio Laviani που είναι και ο Art Director της Εταιρείας. Εξαιρετικά μεγάλα τραπέζια, πρωτοποριακοί μπουφέδες, καθίσματα αλλά και κρεβάτια και καθιστικά αποτελούν την Συλλογή που θαυμάζουμε στο Design Plaza.