Η μεγαλύτερη Εταιρεία για Αρχιτεκτονικές Κουζίνες είναι η Γερμανική HAECKER. Με τέσσερα εργοστάσια στην περιοχή του Rodinghausen, μοιράζει την παραγωγή της εξ'ίσου στην Γερμανία και εξάγοντας, σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Η τεράστια παραγωγική δυνατότητα και η ειδίκευση στον Σχεδιασμό της κουζίνας μας προσφέρουν τέσσερις μεγάλες Συλλογές Επίπλων Κουζίνας, από την πιό συντηρητική σε τιμές μέχρι τις πολυτελέστερες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και υλικά. Επί πλέον οι παραγωγικές δυνατότητες του οίκου μας προσφέρουν και μιά τεράστια ποικιλία από συμπληρωματικά υλικά, όπως οι πάγκοι, οι ειδικοί μηχανισμοί και οι αυτοματισμοί μέχρι τις προηγμένης τεχνολογίας συσκευές. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα για ειδικές κατασκευές έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης ευελιξία στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό σε αντίθεση με τις μάρκες που προσφέρουν τυποποιημένες κουζίνες. Η φιλοσοφία της Σύγχρονης Κουζίνας μέσα στην οποία ζούμε - ""Living in the Kitchen"" - βρίσκει αρχιτεκτονική ανταπόκριση σε μια σειρά από παράλληλα έπιπλα που πλαισιώνουν την Κουζίνα πολλαπλών χρήσεων, όπως τραπέζια, ραφιέρες, συνθέσεις ντουλαπιών για το λίβινγκ ρουμ και την τραπεζαρία ανοικτού τύπου με ευέλικτα διαχωριστικά όπου χρειάζονται. Οι ειδικοί σχεδιαστές του Design Plaza προσφέρουν αρχιτεκτονικές λύσεις και ιδέες για την κουζίνα των ονείρων σας.

Νεανική, πολύ μοντέρνα σειρά που παρέχει τη δυνατότητα σε ποικιλία συνθέσεων και επιλογών.
Ποικιλία υλικών και χρωμάτων στα ντουλάπια και τα αξεσουάρ στη κουζίνα μας προσφέρουν καινοτόμες λύσεις, διευκολύνουν τη μαγειρική διαδικασία ανάλογα πάντοτε με τις ατομικές μας ανάγκες και προτεραιότητες. Υψηλής ποιότητας υλικά και απεριόριστες χρωματικές αποχρώσεις εξασφαλίζουν άνεση και ευχάριστες οικογενειακές στιγμές γύρω από το περιβάλλον της κουζίνας για πάρα πολλά χρόνια. Η σειρά 'Classic' εγγυάται πλήρη αρμονία της τιμής με την υψηλή ποιότητα με την υπογραφή της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας Hacker. Η απουσία χειρολαβών ακολουθεί τη τάση της μόδας χαρίζοντας απλές και ξεκάθαρες γραμμές, δίνοντας ακόμα και στην τελευταία λεπτομέρεια της κουζίνας μας λύσεις για όλα τα γούστα.

HAECKER

Η μεγαλύτερη Εταιρεία για Αρχιτεκτονικές Κουζίνες είναι η Γερμανική HAECKER. Με τέσσερα εργοστάσια στην περιοχή του Rodinghausen, μοιράζει την παραγωγή της εξ'ίσου στην Γερμανία και εξάγοντας, σε όλες τις χώρες του κόσμου.Η τεράστια παραγωγική δυνατότητα και η ειδίκευση στον Σχεδιασμό της κουζίνας μας προσφέρουν τέσσερις μεγάλες Συλλογές Επίπλων Κουζίνας, από την πιο συντηρητική σε τιμές μέχρι τις πολυτελέστερες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και υλικά. Επί πλέον οι παραγωγικές δυνατότητες του οίκου μας προσφέρουν και μια τεράστια ποικιλία από συμπληρωματικά υλικά, όπως οι πάγκοι, οι ειδικοί μηχανισμοί και οι αυτοματισμοί μέχρι τις προηγμένης τεχνολογίας συσκευές. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα για ειδικές κατασκευές έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης ευελιξία στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό σε αντίθεση με τις μάρκες που προσφέρουν τυποποιημένες κουζίνες. Η φιλοσοφία της Σύγχρονης Κουζίνας μέσα στην οποία ζούμε - Living in the Kitchen - βρίσκει αρχιτεκτονική ανταπόκριση σε μια σειρά από παράλληλα έπιπλα που πλαισιώνουν την Κουζίνα πολλαπλών χρήσεων, όπως τραπέζια, ραφιέρες, συνθέσεις ντουλαπιών για το λίβινγκ ρουμ και την τραπεζαρία ανοικτού τύπου με ευέλικτα διαχωριστικά όπου χρειάζονται. Οι ειδικοί σχεδιαστές του Design Plaza προσφέρουν αρχιτεκτονικές λύσεις και ιδέες για την κουζίνα των ονείρων σας.

DARK WOODS