Η μεγαλύτερη Εταιρεία για Αρχιτεκτονικές Κουζίνες είναι η Γερμανική HAECKER. Με τέσσερα εργοστάσια στην περιοχή του Rodinghausen, μοιράζει την παραγωγή της εξ'ίσου στην Γερμανία και εξάγοντας, σε όλες τις χώρες του κόσμου.
Η τεράστια παραγωγική δυνατότητα και η ειδίκευση στον Σχεδιασμό της κουζίνας μας προσφέρουν τέσσερις μεγάλες Συλλογές Επίπλων Κουζίνας, από την πιό συντηρητική σε τιμές μέχρι τις πολυτελέστερες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και υλικά. Επί πλέον οι παραγωγικές δυνατότητες του οίκου μας προσφέρουν και μιά τεράστια ποικιλία από συμπληρωματικά υλικά, όπως οι πάγκοι, οι ειδικοί μηχανισμοί και οι αυτοματισμοί μέχρι τις προηγμένης τεχνολογίας συσκευές. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα για ειδικές κατασκευές έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης ευελιξία στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό σε αντίθεση με τις μάρκες που προσφέρουν τυποποιημένες κουζίνες. Η φιλοσοφία της Σύγχρονης Κουζίνας μέσα στην οποία ζούμε - ""Living in the Kitchen"" - βρίσκει αρχιτεκτονική ανταπόκριση σε μια σειρά από παράλληλα έπιπλα που πλαισιώνουν την Κουζίνα πολλαπλών χρήσεων, όπως τραπέζια, ραφιέρες, συνθέσεις ντουλαπιών για το λίβινγκ ρουμ και την τραπεζαρία ανοικτού τύπου με ευέλικτα διαχωριστικά όπου χρειάζονται. Οι ειδικοί σχεδιαστές του Design Plaza προσφέρουν αρχιτεκτονικές λύσεις και ιδέες για την κουζίνα των ονείρων σας.

Με την υπογραφή της κορυφαίας γερμανικής εταιρείας Hacker, η σύνθεση κουζίνας 'Systemat' εξασφαλίζει την μέγιστη τεχνολογική υποστήριξη που έρχεται σε πλήρη αρμονία με τις ατομικές μας ανάγκες. Εξατομικευμένες λύσεις πληρούν τις υψηλότερες των απαιτήσεων, ειδικός φωτισμός, κρυφά ντουλάπια, ελεύθερα ράφια, πλήρης εύχρηστη διακόσμηση στο εσωτερικό των ντουλαπιών και μοντέρνα επίπλωση γύρω από την κουζίνα μας, προσελκύουν όλη την οικογένεια γύρω από την κουζίνα μας. H συγκεκριμένη σειρά παρέχει μία σειρά από διαφορετικά πλάτη, ύψη και βάθη ανάλογα με τις επιλογές μας και τον προσωπικό χώρο που κινούμαστε, απολαμβάνοντας αξέχαστες γαστρονομικές εμπειρίες. Ακόμα, η Hacker έχει επενδύσει και στη λεπτομέρεια του σχεδιασμού των χειρολαβών δίνοντας την επιλογή σε μοντέρνες κρυφές ή μη χειρολαβές και με τη δυνατότητα τοποθέτησης ηλεκτρικού μηχανισμού, αυτόματου ανοίγματος στα κρεμαστά στοιχεία της.

HAECKER

Η μεγαλύτερη Εταιρεία για Αρχιτεκτονικές Κουζίνες είναι η Γερμανική HAECKER. Με τέσσερα εργοστάσια στην περιοχή του Rodinghausen, μοιράζει την παραγωγή της εξ'ίσου στην Γερμανία και εξάγοντας, σε όλες τις χώρες του κόσμου.Η τεράστια παραγωγική δυνατότητα και η ειδίκευση στον Σχεδιασμό της κουζίνας μας προσφέρουν τέσσερις μεγάλες Συλλογές Επίπλων Κουζίνας, από την πιο συντηρητική σε τιμές μέχρι τις πολυτελέστερες αρχιτεκτονικές εφαρμογές και υλικά. Επί πλέον οι παραγωγικές δυνατότητες του οίκου μας προσφέρουν και μια τεράστια ποικιλία από συμπληρωματικά υλικά, όπως οι πάγκοι, οι ειδικοί μηχανισμοί και οι αυτοματισμοί μέχρι τις προηγμένης τεχνολογίας συσκευές. Ακόμη υπάρχει η δυνατότητα για ειδικές κατασκευές έτσι ώστε να υπάρχει πλήρης ευελιξία στον Αρχιτεκτονικό Σχεδιασμό σε αντίθεση με τις μάρκες που προσφέρουν τυποποιημένες κουζίνες. Η φιλοσοφία της Σύγχρονης Κουζίνας μέσα στην οποία ζούμε - Living in the Kitchen - βρίσκει αρχιτεκτονική ανταπόκριση σε μια σειρά από παράλληλα έπιπλα που πλαισιώνουν την Κουζίνα πολλαπλών χρήσεων, όπως τραπέζια, ραφιέρες, συνθέσεις ντουλαπιών για το λίβινγκ ρουμ και την τραπεζαρία ανοικτού τύπου με ευέλικτα διαχωριστικά όπου χρειάζονται. Οι ειδικοί σχεδιαστές του Design Plaza προσφέρουν αρχιτεκτονικές λύσεις και ιδέες για την κουζίνα των ονείρων σας.

DARK COLOURS UNI