Σχεδιαστής: FERRUCCIO LAVIANI
Οίκος: EMMEMOBILI

Series of sideboards characterized by their strong design, with diamond faceted doors (folding or hinged) or with drawers.

The working for the faceted doors is always made by starting from a single block of solid multilayer wood of cm.9 thickness, worked with CNC processes and then with hand application of the shaped veneers with high thickness.

With this way we maintain the way of the grain of veneer, in spite of different and unsymmetrical thicknesses.

The block is then cut to create the single fronts of doors and/or drawers.

It's a combination of technology with skilled hand working.

The doors - in cm.180-240-270 versions - have folding

opening to allow the complete view and access inside.

Χειροποίητος μπουφές “CRASH”, με πρωτότυπο και μοντέρνο μηχανισμό για τις πόρτες των ντουλαπιών. Διαστάσεις 135,240,270x56X75/95H. Η Γοητεία του Ξύλου στη καλύτερη μορφή της απο την Ιστορική Παραδοσιακή Ιταλική Εταιρεία Tagliabue, που σήμερα έχει το πιό Τεχνολογικά εξελιγμένο εργαστήριο χειροποίητων κατασκευών ξύλου με παραδοσιακούς Τεχνίτες (Maestri) και τους διάσημους Σχεδιαστές όπως ο Ferrucio Laviani που είναι και ο Art Director της Εταιρείας. Εξαιρετικά μεγάλα τραπέζια, πρωτοποριακοί μπουφέδες, καθίσματα αλλά και κρεβάτια και καθιστικά αποτελούν την Συλλογή που θαυμάζουμε στο Design Plaza.

EMMEMOBILI

Η Γοητεία του Ξύλου στη καλύτερη μορφή της από την Ιστορική Παραδοσιακή Ιταλική Εταιρεία Tagliabue, που σήμερα έχει το πιο Τεχνολογικά εξελιγμένο εργαστήριο χειροποίητων κατασκευών ξύλου με παραδοσιακούς Τεχνίτες (Maestri) και τους διάσημους Σχεδιαστές όπως ο Ferrucio Laviani που είναι και ο Art Director της Εταιρείας. Εξαιρετικά μεγάλα τραπέζια, πρωτοποριακοί μπουφέδες, καθίσματα αλλά και κρεβάτια και καθιστικά αποτελούν την Συλλογή που θαυμάζουμε στο Design Plaza.