Σχεδιαστής: STUDIO TECNICO EMMEMOBILI
Οίκος: EMMEMOBILI

Η σειρά BORGES περιλαμβάνει συρταριέρες, μπουφέδες, κομοδίνα και πολλούς συνδυασμούς συνθέσεων ώστε να ταιριάζουν απόλυτα στο χώρο και στα γούστα σας. Κατασκευάζονται από ξύλο σε wenge ή γυαλιστερό wenge μαύρο, σε απόχρωση βελανιδιάς και σε όλα τα χρώματα της συλλογής. Τα συρτάρια έχουν μηχανισμό αναδιπλούμενου οδηγού.
EMMEMOBILI: Η Γοητεία του Ξύλου στη καλύτερη μορφή της απο την Ιστορική Παραδοσιακή Ιταλική Εταιρεία Tagliabue, που σήμερα έχει το πιό Τεχνολογικά εξελιγμένο εργαστήριο χειροποίητων κατασκευών ξύλου με παραδοσιακούς Τεχνίτες (Maestri) και τους διάσημους Σχεδιαστές όπως ο Ferrucio Laviani που είναι και ο Art Director της Εταιρείας. Εξαιρετικά μεγάλα τραπέζια, πρωτοποριακοί μπουφέδες, καθίσματα αλλά και κρεβάτια και καθιστικά αποτελούν την Συλλογή που θαυμάζουμε στο Design Plaza.

EMMEMOBILI

Η Γοητεία του Ξύλου στη καλύτερη μορφή της από την Ιστορική Παραδοσιακή Ιταλική Εταιρεία Tagliabue, που σήμερα έχει το πιο Τεχνολογικά εξελιγμένο εργαστήριο χειροποίητων κατασκευών ξύλου με παραδοσιακούς Τεχνίτες (Maestri) και τους διάσημους Σχεδιαστές όπως ο Ferrucio Laviani που είναι και ο Art Director της Εταιρείας. Εξαιρετικά μεγάλα τραπέζια, πρωτοποριακοί μπουφέδες, καθίσματα αλλά και κρεβάτια και καθιστικά αποτελούν την Συλλογή που θαυμάζουμε στο Design Plaza.

BORGES BY EMMEMOBILI