Σχεδιαστής: Perrine & Gilles

Οίκος: SANCAL

Η SANCAL είναι η Μεγάλη Ισπανική Εταιρεία που κατέκτησε τις διεθνείς αγορές επειδή προσφέρει αυτο που όλοι ζητούν σήμερα. Επιπλα υψηλής ποιότητας, απο καταξιωμένους Σχεδιαστές, σε τιμές προσγειωμένες για κάθε προυπολογισμό. Αυτό γίνεται γιατί η Sancal έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις στην παραγωγική μονάδα υψηλής τεχνολογίας και επιτυγχάνει λογικό κόστος. Επενδύει επίσης σε γνωστούς Σχεδιαστές, όπως o Karim Rashid, o Toyo Ito και 30 άλλοι, που δημιουργούν έπιπλα και αξεσουάρ που όλοι θα ήθελαν να έχουν στο σπίτι τους ή τον επαγγελματικό τους χώρο.

Στο Design Plaza έχουμε ένα μεγάλο εκθετήριο Sancal με τα κυριότερα είδη να τα δείτε από κοντά. Λεπτομέρειες και Νέα είδη στο Σάιτ μας και στο www.Sancal.com

Η διάσημη Ισπανική Εταιρεία SANCAL παρουσιάζει τον καναπέ και την πολυθρόνα Barnaby. Οι σχεδιαστές Perrine & Gilles κατάφεραν να εξαλείψουν την πιο αντιαισθητική πρακτική, δηλαδή να καλύπτουμε τις πολυθρόνες μας με καλύμματα, δίνοντας στην αγορά του επίπλου μία νέα ιδέα, να είναι και κυρίως να 'δείχνουν' τα έπιπλά μας ήδη ντυμένα! Η πολυθρόνα Barnaby είναι πανέμορφη και εξαιρετικά αναπαυτική διότι το κάλυμμα είναι σχετικά χαλαρό, αφήνοντας την πολυθρόνα να αναπνέει ευχάριστα και κυρίως να αλλάζει πανεύκολα τη στιγμη ακριβώς που χρειαζόμαστε μία αλλαγή στον χώρο μας.

SANCAL

Η SANCAL είναι η Μεγάλη Ισπανική Εταιρεία που κατέκτησε τις διεθνείς αγορές επειδή προσφέρει αυτό που όλοι ζητούν σήμερα. Έπιπλα υψηλής ποιότητας, από καταξιωμένους Σχεδιαστές, σε τιμές προσγειωμένες για κάθε προυπολογισμό. Αυτό γίνεται γιατί η Sancal έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις στην παραγωγική μονάδα υψηλής τεχνολογίας και επιτυγχάνει λογικό κόστος. Επενδύει επίσης σε γνωστούς Σχεδιαστές, όπως o Karim Rashid, o Toyo Ito και 30 άλλοι, που δημιουργούν έπιπλα και αξεσουάρ που όλοι θα ήθελαν να έχουν στο σπίτι τους ή τον επαγγελματικό τους χώρο.Στο Design Plaza έχουμε ένα μεγάλο εκθετήριο Sancal με τα κυριότερα είδη να τα δείτε από κοντά.