Σχεδιαστής: JEAN MARIE MASSAUD
Οίκος: ARPER

Η πολυθρόνα Aston σχεδιάστηκε από τον Jean Marie Massaud για την ιταλική εταιρεία Arper. Κομψό με δυναμικές γραμμές μπορεί να ταιριάξει τέλεια σε όλους τους χώρους του σπιτιού μας ή κάθε άλλον επαγγελματικό χώρο. Διαθέτει τρία διαφορετικά ύψη στην πλάτη - Conference, Office και Direction – που μπορεί να είναι δερμάτινη ή υφασμάτινη σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Όλα τα μοντέλα της συλλογής είναι πολυθρόνες περιστρεφόμενες με αυτόματο μηχανισμό στην έδρα. Το μοντέλο Conference μπορεί να έχει βάση χρωμίου cantilever. H Aston Lounge προορίζεται ιδανικά για χώρους αναμονής και χώρους lounge. The Aston Collection είναι GreenGuard πιστοποιημένη.

Το πρωτοποριακό Κάθισμα Εργασίας του Jean Marie Massaud με την ιδιαίτερη φόρμα και τα πολυάριθμα μοντέλα για όλες τις επαγγελματικές χρήσεις αλλά και οικιακή χρήση σαν μια μενταμοντέρνα πολυθρόνα. Βραβευμένη με το Interior Innovation Award 2011, Germany. ARPER: Η Ιταλική Εταιρεία που κατάφερε να κατακτήσει τις παγκόσμιες Αγορές γιατί συνδύασε το Design με τις νέες τεχνολογίες. Πιστεύει οτι ""το Καλό Design είναι η σωστή Σύνθεση της Τεχνολογίας, του Κόστους, των Υλικών, της Λειτουργικότητας, της Χρήσης, της Αισθητικής και της Οικολογίας. Αυτό εφαρμόζουν οι γνωστοί Σχεδιαστές της, με τους Lievore, Altherr, Molina να διακρίνονται στα καθίσματα Catifa που κατέκτησαν τους χώρους τραπεζαρίας και μαζικού καθιστικού. Ιδανικά καθιστικά και τραπέζια για σπίτια και επιχειρήσεις σε λογικό κόστος. Tα τραπέζια Nuur του Simon Pengelly πήρε το βραβείο Compasso d'Oro to 2011.

ARPER

Η Ιταλική Εταιρεία που κατάφερε να κατακτήσει τις παγκόσμιες Αγορές γιατί συνδύασε το Design με τις νέες τεχνολογίες. Πιστεύει οτι το Καλό Design είναι η σωστή Σύνθεση της Τεχνολογίας, του Κόστους, των Υλικών, της Λειτουργικότητας, της Χρήσης, της Αισθητικής και της Οικολογίας. Αυτό εφαρμόζουν οι γνωστοί Σχεδιαστές της, με τους Lievore, Altherr, Molina να διακρίνονται στα καθίσματα Catifa που κατέκτησαν τους χώρους τραπεζαρίας και μαζικού καθιστικού. Ιδανικά καθιστικά και τραπέζια για σπίτια και επιχειρήσεις σε λογικό κόστος. Tα τραπέζια Nuur του Simon Pengelly πήρε το βραβείο Compasso d'Oro to 2011.