Σχεδιαστής: ANTTI KOTILAINEN
Οίκος: ARPER

Κάθισμα 'Aava' για την ιταλική εταιρεία Αrper με την υπογραφή του Antti Kotilainen. Με βασικό υλικό το ξύλο, το Aava' έχει έναν απλό, κλασικό σχεδιασμό που μπορεί να σταθεί σε οποιονδήποτε χώρο επιθυμούμε μοντέρνο ή κλασικό. Για οικιακή ή επαγγελματική χρήση με πλήθος επιλογές και συνδυασμούς σε υλικά και χρώματα στη βάση και την έδρα του. Η συλλογή περιλαμβάνει έδρα από φυσικό ξύλο σημύδας ή βαμμένο λευκό ή μαύρο, ξύλο δρυς, καρυδιά, οξυά και προαιρετικά και δέρμα, δερματίνη ή ύφασμα. Τα πόδια είναι ξύλινα ή χρώμιο sled ή με τέσσερα πόδια. Το κάθισμα μπορεί να έχει ακόμα και βραχίονες.

Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, η ARPER εντυπωσίασε με Νέες Συλλογές Επίπλων στην Μεγαλύτερη Εκθεση για το Design Εσωτερικών Χώρων στον Κόσμο. Το Salone del Mobile στο Μιλάνο, έδειξε οτι παρ'όλη την κρίση, οι Ιταλικές δεν παύουν να επενδύουν σε καινοτομίες και σχεδιασμό Νέων Συλλογών Επίπλων, πάντα με καθιερωμένους αλλά και νέους ιδιοφυείς Σχεδιαστές. ARPER: Η Ιταλική Εταιρεία που κατάφερε να κατακτήσει τις παγκόσμιες Αγορές γιατί συνδύασε το Design με τις νέες τεχνολογίες. Πιστεύει οτι "το Καλό Design είναι η σωστή Σύνθεση της Τεχνολογίας, του Κόστους, των Υλικών, της Λειτουργικότητας, της Χρήσης, της Αισθητικής και της Οικολογίας. Αυτό εφαρμόζουν οι γνωστοί Σχεδιαστές της, με τους Lievore, Altherr, Molina να διακρίνονται στα καθίσματα Catifa που κατέκτησαν τους χώρους τραπεζαρίας και μαζικού καθιστικού. Ιδανικά καθιστικά και τραπέζια για σπίτια και επιχειρήσεις σε λογικό κόστος. Tα τραπέζια Nuur του Simon Pengelly πήρε το βραβείο Compasso d'Oro to 2011.

ARPER

Η Ιταλική Εταιρεία που κατάφερε να κατακτήσει τις παγκόσμιες Αγορές γιατί συνδύασε το Design με τις νέες τεχνολογίες. Πιστεύει οτι το Καλό Design είναι η σωστή Σύνθεση της Τεχνολογίας, του Κόστους, των Υλικών, της Λειτουργικότητας, της Χρήσης, της Αισθητικής και της Οικολογίας. Αυτό εφαρμόζουν οι γνωστοί Σχεδιαστές της, με τους Lievore, Altherr, Molina να διακρίνονται στα καθίσματα Catifa που κατέκτησαν τους χώρους τραπεζαρίας και μαζικού καθιστικού. Ιδανικά καθιστικά και τραπέζια για σπίτια και επιχειρήσεις σε λογικό κόστος. Tα τραπέζια Nuur του Simon Pengelly πήρε το βραβείο Compasso d'Oro to 2011.

AAVA BY ARPER