Το DESIGN PLAZA είναι μια μοναδική, στην έκτασή της, παρουσίαση των Επίπλων και Συστημάτων Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής που σχεδιάζουν οι Διάσημοι Designers και παράγουν οι Μεγάλοι Οίκοι του εξωτερικού. ΕΝΑΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ από πολυθεματικά εκθετήρια παρουσιάζει τα έπιπλα των Μεγάλων Σχεδιαστών για την κατοικία, τα Συστήματα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής όπως Κουζίνες, Ντουλάπες, Συνθέσεις καθώς και τα Φωτιστικά, τα Χαλιά και άλλα αξεσουάρ για τους χώρους Σπιτιού, Γραφείου και Επαγγελματικού Χώρου. ΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΧΩΡΟ 10 στρεμμάτων, στην πρώτη παράλληλο της Λεωφόρου Κηφισίας, την οδό Πάτμου, πίσω από το «ΥΓΕΙΑ» και το «ΜΗΤΕΡΑ», αναπτύσσεται το συγκρότημα των εκθετηρίων 6200 τετρ. μέτρων και του Μουσείου Design του 20ου Αιώνα 1200 τετρ. μέτρων. Μια τόσο εκτεταμένη και πλήρη παρουσίαση δεν βρίσκει κανείς αλλού στην δική μας ή άλλη χώρα. 

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ DESIGN PLAZA ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΠΙΠΛΩΝ

ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ να εξοπλίσει ή να ανακαινίσει το σπίτι ή τον επαγγελματικό του χώρο, οι διαφορές είναι πολλές και σημαντικές.
Ο ΧΩΡΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να προσφέρονται στον επισκέπτη πλήρεις Συλλογές Επίπλων και Εφαρμογών, για να τα δει όλα από κοντά και να τα δοκιμάσει.
Έτσι δεν είναι υποχρεωμένος να επιλέγει πάντα από έναν τυπωμένο κατάλογο. ΑΚΟΜΗ Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ολοκληρωμένες Συνθέσεις για τους χώρους του που του δίνουν ιδέες και λύσεις για τον Σχεδιασμό του δικού του χώρου. ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ και τις προτιμήσεις του, μια Ομάδα Έμπειρων Συμβούλων Σχεδιαστών Εσωτερικών Χώρων σχεδιάζει μαζί του την πραγματοποίηση του ονείρου του. ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΛΑ και άλλα είδη είναι δημιουργίες γνωστών Designers με διεθνή καταξίωση και παράγονται από γνωστούς οίκους της Ευρώπης και της Αμερικής από όπου εισάγονται από τις εταιρίες του Ομίλου μας. ΤΕΛΟΣ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ του DESIGN PLAZA ακολουθεί τρόπους πώλησης που διαφέρουν κάπως από τις τεχνικές πώλησης ενός τυπικού καταστήματος επίπλων. Η ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ πολιτιστικών και επιμορφωτικών στοιχείων με βιβλία κλπ μαζί με την πώληση, οδήγησε και στην δημιουργία του ΜΟΥΣΕΙΟΥ DESIGN με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση και επιμόρφωση για το Design και την Σύγχρονη Αισθητική της Αρχιτεκτονικής Εσωτερικών χώρων. ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ χαρακτηρίζουν το DESIGN PLAZA σαν το Κέντρο Σχεδιασμού της Αθήνας και εξηγούν την προτίμηση που δείχνουν σ' αυτό σημαντικοί άνθρωποι με υψηλό επίπεδο μόρφωσης και γνήσιο ενδιαφέρον για την Τέχνη, το Design και την Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων.

 

Copyrights © 2017 DesignPlaza   All Rights Reserved